Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een product, service, discretie of een heel ander onderwerp? De kans is aanwezig dat je vraag hieronder beantwoord wordt! Op deze pagina tref je al onze veelgestelde vragen aan met antwoord. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alle producten uit onze webshop worden discreet en anoniem verzonden. Wij verpakken al onze artikelen in een neutrale extra kartonnen omdoos waardoor van buitenaf niet te zien is wat voor een product het is. Ook het verzendlabel van de doos is discreet, op het verzendlabel wordt onze webshop naam niet vermeld en er staan geen erotische termen op.

Jazeker! De snelheid van de machine kun je zelf gemakkelijk bepalen d.m.v. de afstandsbediening die wordt meegeleverd. Of je nu de machine erg rustig wilt laten gaan of mega hard (tot wel 440 stoten per minuut) het kan allemaal! Voor andere modellen kun je de product pagina raadplegen voor dit soort details.

Je ontvangt het product en alle meegeleverde opzetstukken geseald. Zodra deze sealing verbroken is vervalt in principe je retourrecht. Echter gaan wij graag met je op zoek naar een oplossing. Wij staan voor een tevredenheidsgarantie en proberen je dus altijd tegemoet te komen als je niet tevreden bent met je bestelling.

Jazeker! Wij verzenden gratis binnen Nederland, België en Duitsland. De levertijden voor onze producten staan beschreven op de product pagina, deze gelden voor Nederland en België. Naar Duitsland leveren wij binnen 3 tot 5 werkdagen. Voor levertijden naar andere landen kun je onze verzending pagina raadplegen.

Wij leveren gratis naar Nederland, België en Duitsland. Al je graag bestellen vanuit een andere locatie in Europa dan kan dit ook. Je kunt deze pagina raadplegen voor informatie over de levertijden en kosten die dit met zich meebrengt.

Jazeker! Al onze producten worden discreet verzonden in een omdoos. De bezorger kan op geen enkele manier zien dat het gaat om een erotisch product. Ook is de afzender die op de doos staat discreet! Onze Eroticon collectie is zelfs zo discreet dat je aan de product doos niet kunt zien wat erin zit!

Jazeker! We geven 6 maanden tot één jaar fabrieksgarantie op al onze producten. Op de product pagina tref je specifieke informatie over welke garantie geld voor welk product. Heb je schade aan onderdelen of functioneert een product niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De waardering van eroticon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 95 reviews.