Beoordelingen

  1. anoniem 2022-02-26

    Product: Eroticon Seksmachine
    Super spannende machine voor veel extra plezier in de slaapkamer!
  2. Mathias W. 2022-02-19

    Product: Eroticon Seksmachine
    Snel geleverd, goed product!
  3. Shelien V. 2021-09-15

    Product: Eroticon Seksmachine
    Fijn product die doet wat hij moet doen. Ideaal voor de single vrouwen die wat spanning zoeken in de corona tijd.
  4. Rein A. 2021-08-28

    Product: Eroticon Seksmachine
    Als cadeautje voor mijn vrouw gekocht om wat extra spanning te brengen in de slaapkamer. We wisten niet echt wat we moesten verwachten, naast speeltjes/handboeien hadden wij nog totaal geen ervaring met een echte machine. Maar we zijn er erg blij mee! De vele dildo's zorgt ook voor een lekkere afwisseling. Ps, dit is ook ideaal voor als je vrouw altijd al een dp'tje heeft willen krijgen!
  1. anoniem 2022-04-18

    Product: Gigolo Neukmachine
    Fijn product, goede kwaliteit met erg veel instelbare opties! Er wordt wel weinig extra's bijgeleverd bij de machine, echter paste de opzetstukken van mijn oudere goedkopere machine hier ook op!
  1. Aiman L. 2022-03-21

    Product: Monroe & Max Neukmachine
    Leuke vibrator die stoot! Aanrader als je met een beperkt budget toch een mini sex machine zou willen proberen. Prijs kwaliteit verhouding is prima al wil ik zeker wel upgraden naar een echte sex machine in de toekomst.
  1. Seth S. 2022-06-21

    Product: Luna Sekspop
    Mooie realistisch pop! Ze voelt ook echt heel echt aan! Zeker aan te raden.
  1. Jordan V. 2022-06-02

    Product: Sammy Sekspop
    Lekkere doll, erg fijn een gender neutrale doll biedt niet iedereen aan
De waardering van eroticon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 15 reviews.