Beoordelingen

Ben je benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Hieronder kun je al onze winkel en product beoordelingen zien! Onze webshop reviews worden bijgehouden door WebwinkelKeur, deze onafhankelijke instantie houdt onze beoordelingen eerlijk bij en controleert ook geregeld onze juridische documenten waardoor klanten altijd eerlijk en veilig kunnen shoppen!

  1. Ertje20 2022-09-06

    Product: Eroticon Seksmachine
    Echt een goede machine met een krachtige stoot! Hier zocht ik al een tijdje naar, maar eindelijk een goede gevonden!
  2. verschoor2000 2022-07-16

    Product: Eroticon Seksmachine
    Geweldig machine en een fijne en vlotte levering
  3. anoniem 2022-02-26

    Product: Eroticon Seksmachine
    Super spannende machine voor veel extra plezier in de slaapkamer!
  4. Mathias W. 2022-02-19

    Product: Eroticon Seksmachine
    Snel geleverd, goed product!
  5. Shelien V. 2021-09-15

    Product: Eroticon Seksmachine
    Fijn product die doet wat hij moet doen. Ideaal voor de single vrouwen die wat spanning zoeken in de corona tijd.
  6. Rein A. 2021-08-28

    Product: Eroticon Seksmachine
    Als cadeautje voor mijn vrouw gekocht om wat extra spanning te brengen in de slaapkamer. We wisten niet echt wat we moesten verwachten, naast speeltjes/handboeien hadden wij nog totaal geen ervaring met een echte machine. Maar we zijn er erg blij mee! De vele dildo's zorgt ook voor een lekkere afwisseling. Ps, dit is ook ideaal voor als je vrouw altijd al een dp'tje heeft willen krijgen!
  1. anoniem 2022-04-18

    Product: Gigolo Neukmachine
    Fijn product, goede kwaliteit met erg veel instelbare opties! Er wordt wel weinig extra's bijgeleverd bij de machine, echter paste de opzetstukken van mijn oudere goedkopere machine hier ook op!
  1. Aiman L. 2022-03-21

    Product: Monroe & Max Neukmachine
    Leuke vibrator die stoot! Aanrader als je met een beperkt budget toch een mini sex machine zou willen proberen. Prijs kwaliteit verhouding is prima al wil ik zeker wel upgraden naar een echte sex machine in de toekomst.
  1. Seth S. 2022-06-21

    Product: Luna Sekspop
    Mooie realistisch pop! Ze voelt ook echt heel echt aan! Zeker aan te raden.
  1. Jordan V. 2022-06-02

    Product: Sammy Sekspop
    Lekkere doll, erg fijn een gender neutrale doll biedt niet iedereen aan
  1. anoniem 2022-08-08

    Product: Eroticon PocketPussy
    Deze masturbator liep in het begin wat stroef, maar na het toevoegen van wat glijmiddel werkt hij prima!
  2. Jakko R. 2022-06-29

    Product: Eroticon PocketPussy
    Voelt goed aan, het blijft toch anders dan wanneer je voor het eggie gaat maar het is een goed alternatief
  1. Miquel K. 2022-08-03

    Product: Eroticon Dildo
    Bevalt goed
  2. Minoesch B. 2022-07-03

    Product: Eroticon Dildo
    Lekker formaat, leuk als aanvulling op de andere opzetstukken
  1. Nicola K. 2022-08-19

    Product: Eroticon Dildo
    Goede dikte en lengte doet goed wat het moet doen.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten?

Wil je graag meer te weten komen over de product die wij aanbieden? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop! Hier vind je een breed assortiment aan erotische niche producten aan waaronder seksmachines, sekspoppen en sekslichamen. Ons aanbod is uniek en altijd van de hoogste kwaliteit! Heb je vragen over een product, je bestelling of iets anders? Neem dan contact met ons op.

De waardering van eroticon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 42 reviews.